Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk, Bursa'da hastanelerin çocuk servislerine sınıf yapılması amacıyla düzenlenen gösteride sahne aldı. Elde ettiği şöhreti artık iyilik için kullanacağını belirten Beyaz, projelerde aktif rol alacağını ve insanlara faydalı olmak için çaba göstereceğini söyledi.

SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE KATKI SAĞLAYACAK

Bu çerçevede, 'Yarına Işık Ol' projesi için Yarına Şans Ver (YASAV) ve Kükürtlü Lions Kulübü ile işbirliği yaparak önemli bir etkinliğe imza attı. Sosyal sorumluluk projelerine katkı sağlamak için sahneye çıkacağını belirten Beyaz, Türkiye'nin dört bir yanını dolaşarak insanlara dokunmak istediğini ifade etti.

Volkan Demirel ve Zeynep Demirel çifti boşanıyor mu? Volkan Demirel bakın ne dedi? Volkan Demirel ve Zeynep Demirel çifti boşanıyor mu? Volkan Demirel bakın ne dedi?

BEYAZ SHOW'A YENİDEN BAŞLAMA İSTEĞİ

Öte yandan, uzun yıllar Beyaz Show ile zirvede kalan Beyazıt Öztürk, programını sonlandırmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Kendisinden daha komik olduğunu düşündüğü isimlerin olduğunu belirten Beyaz, başarısının sırrının samimiyet olduğunu vurguladı. "Beyaz Show’un yayın süresi boyunca seyirci beni evinden biri gibi gördü" diyen Beyaz, programı tekrar yapacak olursa içeriğini daha da zenginleştirip, daha iyisini yapmak istediğini söyledi.