BARCELONA - VALENCİA MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Barcelonakınık0101

La Liga'da heyecan 29 Nisan Pazartesi günü saat 22:00'da Barcelona ve Valencia arasındaki maçla devam ediyor. S Sport ekranlarından canlı yayınlanacak karşılaşmada Barcelona, Real Madrid mağlubiyetinin yaralarını sarmak ve liderliğini korumak istiyor.

Barcelonakınık1234

Barcelona, son hafta deplasmanda Real Madrid'e 3-2 mağlup olarak ligdeki liderliğini tehlikeye atmıştı. Bu hafta Valencia'yı konuk edecek olan Katalan ekibi, taraftarına unutulmaz bir gece yaşatmak ve puan farkını korumak istiyor.

VALENCİA BEKLENTİLERİN UZAĞINDA

Valencia ise bu sezon beklentilerin uzağında kalarak 32 haftada 13 galibiyet, 8 beraberlik ve 11 mağlubiyet alarak 47 puan toplayabildi. Son 5 maçında sadece 2 galibiyet alabilen Valencia, bu zorlu deplasmanda en az 1 puanla dönmek istiyor.

Aziz Yıldırım aslen nereli (kimdir), serveti ne kadar, şirketleri hangileri? Aziz Yıldırım aslen nereli (kimdir), serveti ne kadar, şirketleri hangileri?

Barcelona0303

BARCELONA HAKİMİYETİ DEVAM EDECEK Mİ?

Barcelona, Valencia'ya rakip olduğu son 15 maçta sadece 1 kez mağlup oldu. Katalan ekibi bu mücadelelerde 9 galibiyet ve 5 beraberlik almayı başardı. İstatistikler Barcelona'nın lehine olsa da, futbolda her şey sahada belli oluyor ve Valencia da bu maçı kazanmak için elinden geleni yapacaktır.

Barcelonakınıkgazetesi

BARCELONA - VALENCİA HAKEMİ KİM?

Barcelona - Valencia maçını İspanyol hakem Ricardo De Burgos Bengoetxea yönetecek.