Bakırköy'de bulunan sosyete pazarında, iddiaya göre bir esnafın tezgahından ürün çalarken yakalanan şüpheli iki kadın, panik yarattı. Yakalanmalarının ardından bağırmaya başlayan kadınlardan biri, "bomba var" diye bağırınca, pazarda bulunan vatandaşlar büyük bir panikle kaçmaya başladı. Yaşanan panik anları güvenlik kameralarına da yansıdı.

Suç Üstü Yakalanma ve Panik

İddialara göre, pazarda alışveriş yapan vatandaşlar arasında bulunan iki kadın, bir esnafın tezgahından ürün çalmaya çalışırken suç üstü yakalandı. Yakalanmalarının ardından çığlık atan kadınlar, çevrede büyük bir karmaşa yarattı. İçlerinden biri "bomba var" diyerek çevreyi panik içinde bıraktı.

Polis ve İtfaiye Müdahalesi

İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, pazardaki vatandaşları tahliye ederken, çevrede güvenlik önlemleri aldı. İtfaiye ekipleri de pazarın yakınında hazır bekletildi.

Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı kim oldu, yeni atanan isim kim? Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı kim oldu, yeni atanan isim kim?

Gözaltına Alınan Şüpheliler

Panik anları yaşatan ve hırsızlık suçundan yakalanan şüpheli iki kadın, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Emniyete götürülen şüphelilerin ifadelerinin alınacağı öğrenildi.

Vatandaşların Şaşkınlığı

Olaya tanık olan bazı vatandaşlar, yaşananları şaşkınlıkla izlediklerini belirtti. Bir vatandaş, "3 kız gözümüzün önünde esnafın tezgahından mallar çalmaya başladı. Esnaf yakalayınca biber gazı sıktı. Orada arbede oldu. İnsan kaçmaya çalıştı" dedi. Başka bir vatandaş ise, "Bomba var diyorlar. Herkes kaçtı. Düşe düşe kalka buraya geldik" şeklinde konuştu.