Alice Stewart kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, mesleği ne, evli ve hayatı? Alice Stewart kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, mesleği ne, evli ve hayatı?

Manisa doğumlu oyuncu Buse Varol, son olarak Aramızda Kalmasın programının konuğu olarak ekranlarda yer aldı. Peki, Buse Varol kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Buse Varol Kimdir?

Buse Varol, 25 Mart 1990 tarihinde Manisa'da dünyaya gelmiştir. Üniversite eğitimini Eğitim Fakültesi Öğretmenlik Bölümü'nde tamamlamıştır. 2012 yılında Miss Turkey Güzellik Yarışması'nda yer almasıyla adını geniş kitlelere duyurmuştur. Güzellik yarışmasının ardından bir süre modellik yapmış ve daha sonra oyunculuk teklifleri almaya başlamıştır.

Busevarolll010200

Buse Varol'un Oyunculuk Kariyeri

Buse Varol, oyunculuk kariyerine "Tozlu Yollar" dizisiyle adım atmıştır. Bu diziyle ilk kez televizyon ekranlarında yer almış ve ardından "Sevda Kuşun Kanadında", "Arka Sokaklar", "Şehrin Melekleri", "Kış Güneşi" ve "Rüya" gibi birçok önemli yapımın kadrosunda yer almıştır. Başarılı performansıyla dikkat çeken Varol, oyunculuk yeteneği ile adından söz ettirmiştir.

Busevarolllllll

Buse Varol Sunuculuk Deneyimi ve Diğer Projeler

Geçtiğimiz yaz aylarında "Çok Tatlı" programının sunuculuğunu üstlenen Buse Varol, sunuculuk alanında da kendini göstermiştir. Ancak bu proje uzun süreli olmamıştır. Ayrıca, "Payitaht: Abdülhamid" dizisinde "Mislimelek Sultan" karakterine hayat vermektedir.

Buse Varol Kişisel Hayatı

Buse Varol, 2017 yılında "Dostlar Mahallesi" adlı dizide rol arkadaşı Alişan ile birliktelik yaşamaya başlamış ve Mayıs 2018'de evlenmiştir. Çift, yakın bir zamanda anne-baba olmaya hazırlanmaktadır.