Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçında Fatih Karagümrük ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek. İlk maçı Trabzonspor'un 3-2'lik skorla kazanmasıyla avantajı elde eden ekip, bu kez rakibini konuk edecek. Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak olan mücadele, futbol tutkunlarını ekran başına kilitleyecek. Maçın heyecanını ve detaylarını canlı olarak izlemek isteyenler için yayın bilgileri de oldukça önemli. Karşılaşma, hangi kanalda ve saat kaçta yayınlanacak sorusunun cevabı merakla bekleniyor.

Galatasaray-Fenerbahçe maçı ŞİFRESİZ YAN İZLEME EKRANI Galatasaray-Fenerbahçe maçı hangi kanalda? Galatasaray-Fenerbahçe maçı ŞİFRESİZ YAN İZLEME EKRANI Galatasaray-Fenerbahçe maçı hangi kanalda?

FATİH KARAGÜMRÜK - TRANZONSPOR MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ

Fatih Karagümrük: Masirigu, Veseli, Koray Günter, Cececherini, Levent Mercan, Rohden, Kourbelis, Can Keleş, Eysseric, Mendes, Güven Yalçın
Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Meunier, Mendy, Denswil, Eren Elmalı, Berat Özdemir, Edin Visca, Bardhi, Umut Güneş, Pepe, Onuachu

FATİH KARAGÜMRÜK - TRANZONSPOR KARŞILAŞMASININ DETAYLARI

Bu önemli mücadele öncesinde Fatih Karagümrük'te sakatlığı bulunan Trezeguet ve Hüseyin Türkmen, takımlarını yalnız bırakacaklar. Ayrıca, kart cezası nedeniyle Enis Destan da Trabzonspor'un kadrosunda yer alamayacak. Maçın VAR hakemi Serkan Tokat olarak belirlenirken, PFDK tarafından Fatih Karagümrük'te forma giyen Cezayirli futbolcu Sofiane Feghouli'ye 5 maç men ve 65 bin TL para cezası verildiği açıklandı.

FATİH KARAGÜMRÜK - TRANZONSPOR KARŞILAŞMASI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Tarih: 8 Mayıs 2024 Çarşamba
Saat: 20.30
Yer: Atatürk Olimpiyat Stadyumu, İstanbul
Kanal: A Spor