Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Fatih Karagümrük, Trabzonspor'u konuk ediyor. İlk maçta 3-2 mağlup olan Karagümrük, bu akşamki maçta rakibini yenerek finale yükselmek istiyor.

KARAGÜMRÜK - TRABZONSPOR MÜCADELESİ NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Tarih: 8 Mayıs Çarşamba
Saat: 20:30 TSİ
Kanal: A Spor (Şifreli)

KARAGÜMRÜK - TRABZONSPOR MÜCADELESİNDE NELER OLMUŞTU?

Trabzon'da oynanan ilk maçta bordo-mavililer, Visca, Denswil ve Fountas'ın golleriyle rakibini 3-2 mağlup etmeyi başardı. Karagümrük ise Fabio Borini ve Artem Dzyuba ile golleri buldu.

KARAGÜMRÜK - TRABZONSPOR MÜCADELESİNİN ÖNEMİ

Trabzonspor, her türlü galibiyet ve beraberlikle tur atlayacak takım olacak. Fatih Karagümrük'ün finale yükselmesi için ise en az 2 farklı galibiyet veya tek farkla galibiyet ve uzatmalarda galibiyet şart.

KARAGÜMRÜK - TRABZONSPOR MÜCADELESİNİN MUHTEMEL 11'LERİ kİMLER?

Trabzonspor: Uğurcan, Meunier, Denswil, Mendy, Eren Elmalı, Berat, Umut Güneş, Edin Visca, Bardhi, Pepe, Onuachu.

Fatih Karagümrük: Ramazan Köşeli, Fırat İsmail Ayyar, Emre Güral, Serkan Kurtuluş, Kristijan Bistrovic, Doğukan Çelik, Aleksandar Dragovic, Batuhan Altıparmak, Fabio Borini, Ahmed Yıldırım, Artem Dzyuba.

Fatih Karagümrük'te Farklı Galibiyet Hedefi

Trendyol Süper Lig'de son 3 maçta 2 galibiyet ve 1 beraberlik alan Fatih Karagümrük, bu çıkışını kupada da sürdürmek istiyor. İlk maçta rakibine 3-2 mağlup olan Karagümrük, bu akşamki maçta rakibini yenerek finale uzanmak istiyor.

Panathinaikos – Olympiakos CANLI İZLE (19 Mayıs) şifresiz mi, Panathinaikos – Olympiakos nereden izlenir? Panathinaikos – Olympiakos CANLI İZLE (19 Mayıs) şifresiz mi, Panathinaikos – Olympiakos nereden izlenir?

Trabzonspor'da Gözler Finalde

Süper Lig'de son maçında Samsunspor'a mağlup olan bordo-mavililer, Karagümrük maçıyla moral bulmak istiyor. İlk maçta 10 kişi kalmasına rağmen rakibini 3-2 mağlup etmeyi başaran Trabzonspor, bu akşam da galip gelerek finale yükselmek istiyor.